Vi takker alle vores sponsorer for deres støtte og byder nye sponsorer hjerteligt velkommen.
Slider

Bliv Sponsor

Som sponsormedlem hos Veteranskytterne, Danmarks Sårede Soldater, bliver I medlem af en aktiv og social forening. Støtten fra vores sponsorer går ubeskåret til veteranerne og vores Gold Star familier (familier, som har mistet).
En af årets vigtigste begivenheder hos Veteranskytterne er vores årlige tur til Virginia Beach, hvor vi deltager i et stort veteran-event kaldet USO Experience. Ugen er fyldt med udfordrende sport såsom Jiu Jitsu, faldskærmsudspring og Navy SEAL’s forhindringsløb på stranden, men der er også plads til familieaktiviteter, såsom ridning, golf, dybhavsfiskeri, kajakroning og strandhygge. Herudover afholdes en stor musikfestival, hvor veteraner fra nær og fjern mødes og kan finde inspiration og support i hinanden. For Veteranskytterne er en af de vigtigste elementer dog, at eventet også er for pårørende. Det er derfor en mulighed for veteranerne, at tage deres familier med og få nogle fantastiske oplevelser sammen med dem.

 

Samarbejde med amerikanske organisationer

Vores gode samarbejde med vores amerikanske venner betyder enormt meget for os og vi lærer utrolig meget af dem. Vi er derfor begyndt at afholde Warrior Week Danmark (inspireret af USO Experience), hvor vi inviterer vores amerikanske venner med også.
En stor del af vores budget går til disse events, som giver vores veteraner både overskud og livsglæde – og det giver os, som forening, en uvurderlig viden og erfaring i hvordan vi bedst hjælper veteranerne.

Udover at gøre vores events mulige, er det også vores sponsorer, vi rækker ud til, når veteranerne er klar til arbejdsprøvning eller har brug for økonomisk hjælp til proteser, hjælpemidler og andre projekter.
Med hjælp fra vores sponsorer har flere af vores medlemmer fundet jobs, som giver dem livsglæde og selvtillid i deres nye tilværelse. Derudover har vores sponsorer hjulpet adskillige medlemmer med økonomisk søtte. Et medlem har fx. fået lavet en special-kørestol, så han bedre kan dyrke sin elite-sport, hvilket er en fantastisk bedrift.

 

Medlemskab

Vores sponsormedlemsskab koster 10.000kr om året. Som tak for jeres engagement afholder vi et par gange om året et arrangement for vores sponsorer, hvor vi byder på middag og networking. Herudover vil der være indslag i form af evt. special-skydning og/eller foredrag af forskellige medlemmer.

Vi inviterer også vores sponsorer med til vores større arrangementer i løbet af året. F.eks den årlige Galla i forbindelse med Warrior Week Denmark. 

Derudover er vores sponsorer mere end velkomne til vores søndagsskydning, som afholdes alle søndage i lige uger. Der er plads til alle og vi tager os altid tid til at hjælpe nytilkomne, så I får en god oplevelse med skydning. Søndagsskydningen er en oplagt måde for vores sponsorer at se hvad I støtter, at få talt med veteranerne og få en fornemmelse af sammenholdet. 

Vi tilbyder også at afholde f.eks. team-building events eller julefrokost-oplevelser til favorable priser.

Vi takker alle vores sponsorer for deres støtte og byder nye sponsorer hjerteligt velkommen.

Bliv sponsormedlem

Kontakt os gerne for yderligere information om sponsormedlemskab

Sponsor medlemsskab