Veteranskytterne
Vi tilbyder
Slider

Veteranskytterne, Danmarks Sårede Soldater, tilbyder forskellige former for aktiviteter. Hvadend du er privatperson eller virksomhed, kan vi lave et skræddersyet program til jer. Så kontakt os endelig og få en snak om jeres ønsker og mulighederne herfor.

Slider

Kontakt os

Hvis du ønsker flere informationer om vores tilbud, ber vi dig udfylde denne formular. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Foredrag

“Såret soldat, før under og efter”

I foredraget fortæller Jacob Panton om sin tid i forsvaret og hans sidste udsendelse hvor han blev hårdt såret. Jacob kommer ind på hvad der gik galt, hvorfor det gik galt og hvordan han i dag er kommet videre.

Jacob holder jævnligt foredrag – både på skoler, i virksomheder, private foreninger, politiske kredse og meget mere. Han kommer også gerne til jer, hvorend i Danmark I befinder jer.

Firmaevents

Vi skræddersyer et arrangement til jeres behov. Det kan evt. være:

  • Sjov skydning til f.eks. sommerfesten eller julefrokosten
  • Team building events hvor jeres medarbejdere lærer at samarbejde under pressede situationer og fysiske opgaver. Herudover evt. foredrag og frokost/middag

Skydning

Som privatperson kan I sagtens booke os til en spændende dag på skydebanen. I vil blive grundigt instrueret af vores veteraner, som er professionelle skydeledere.

Vi sørger for at tage det hele i et stille og roligt tempo, så alle føler sig trygge ved situationen.

Vi anbefaler typisk 1-2 timers skydning (afhængig af gruppestørrelse og niveau).

 

Veterans’ Charity Coffee

I 2018 startede gik nogle af veteranerne sammen og startede kaffefirmaet, Veterans’ Charity Coffee. Idéen bag firmaet kom sig af ønsket om at skabe en indkomstkilde og arbejdsplads for veteranerne. Alt overskud fra firmaet går således til Veteranskytterne, Danmarks Sårede Soldater. Alle arbejder pt. frivilligt, men på sigt er planen at ansætte veteraner i firmaet.

Veterans’ Charity Coffee har tre typer kaffe, som hver især støtter forskellige formål i veteranskytterne.

  • White Table Coffee - De pårørendes ofre bliver ofte overset. Vi støtter dem ved at skabe et forum, hvor de kan tale om deres sorg.
  • Wounded Hero Coffee - Støtter køb af hjælpemidler til fysisk udsatte veteraner. F.eks. forbedrede proteser.
  • Veteran Coffee - Støtter veteraner i al almindelighed, f.eks. via sociale events og oplevelser, som led i forebyggelse af PTSD.

Veterans’ Charity Coffee leverer kaffe til både privatpersoner og til firmaer og I kan købe deres kaffe via hjemmesiden www.veteranscharitycoffee.dk  

Slider