previous arrow
next arrow
Slider

I maj 2017 rejste 31 sårede danske veteraner, samt 4 politibetjente og knap 20 pårørende for første gang over Atlanten til Virginia Beach, for at deltage i Warrior Week i USA.

Warrior Week (nu USO Experience) er et stort event, der er arrangeret af den amerikanske veteranorganisation USO. Formålet er, at give sårede veteraner og deres familier unikke oplevelser og på den måde anerkende deres indsats. USO Experience rummer en lang række aktiviteter som f.eks. faldskærmsudspring, hesteterapi, sejlads, fiskeri, golf, vandski, skydning, koncerter m.m., som veteraner og deres familier kan være fælles om.

Denne rejse er et højdepunkt for Veteranskytterne år efter år. Især de seneste år, har rejsen udviklet sig til en rigtig familie-tur, med masser af hygge og fællesskab for både store og små. Alle kommer hjem med fornyet energi og motivation i rygsækken. 

De danske veteraner var de første af USA’s allierede, der er blevet inviteret med til Warrior Week i 2017. Invitationen kom efter, at Veteranskytterne i september 2016 rejste til Washington og New York for at markere 15. året for angrebene den 11. september 2001.