';

Yderligere aktiviteter

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Projekt Hero, ” Challenge Denmark”

“Challenge Denmark” er et cykelløb Veteranskytterne er ved at planlægge. Cykelløbet er på ca. 640 km. fordelt på 7 dage og kommer til at foregå i August 2018. Der vil være deltagere, sårede veteraner, fra nationer så som: USA, Tyskland, Holland og Frankrige. At være en del af dette løb er en stor præstation, der vil bevise, at man godt kan, selvom man har skader på krop og sjæl. Formålet med cykelløbet er blandt andet også at skabe nye relationer mellem mennesker på tværs af nationer og med forskellige forudsætninger.

 

Individuelle forløb

US Navy Seals har tilbudt Veteranskytterne et struktureret uddannelsesforløb for én af de danske veteraner. Formålet er at uddanne vedkommende til instruktør i selvforsvar. Vores danske veteran, som er udfordret med PTSD og fysiske skader er godt i gang med forløbet. Han får løbende opgaver relateret til projektet i et tempo der passer til hans situation. Derudover hjælper en af de andre veteraner fra Veteranskytterne med at supportere ham undervejs.

Planen er at starte et kursusmiljø op i Danmark i samarbejde med Forsvaret, hvor Forsvaret og Politiet herefter kan modtage undervist i “nedtagning af farlig gerningsmand”.

 

White table

Vi ærer de faldnes minde og viser, at de aldrig vil blive glemt. Ved særlige begivenheder dækker vi et pænt bord til dem som symbol på deres tilstedeværelse i vores tanker. Vi mindes dem og viser familierne respekt.

 

United Service Organizations (USO)

Vi har et samarbejde med den amerikanske organisation USO, hvis formål er, at støtte soldater og veteraner i USA. Lige fra soldaterne starter deres militære karriere til den dag de forlader det amerikanske forsvar, vil USO støtte dem og facilitere deres skift tilbage til det civile og erhvervslivet.

Vi samarbejder med USO i forhold til at kunne vidensdele på veteranområdet og lære af deres enorme viden og erfaring. Vi har desuden et samarbejde, hvor vi udveksler veteraner i erhvervspraktik. Det foregår indtil videre primært i byggebranchen med stor hjælp fra Deloitte i både Danmark og USA.

De veteraner der rejser til USA i et praktikforløb får en særdeles spændende og lærerig tur. Det styrker både deres CV og giver vi dem en unik erfaring, som de kan bruge i deres erhvervsliv fremadrettet.